Λαμία: Σοκαριστικό βίντεο με παράσυρση 5χρονου παιδιού από μηχανάκι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 08:10 Λαμία: Σοκαριστικό βίντεο με παράσυρση 5χρονου παιδιού από μηχανάκι

Χτύπησαν το παιδάκι με το μηχανάκι και το παράτησαν πεσμένο στην άσφαλτο…

Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα παιδί μόλις 5 ετών, κατέγραψε η κάμερα στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι Λαμίας, το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6).

Ασυνείδητος οδηγός δικύκλου που κινούνταν στο σημείο μαζί με ένα ακόμη άτομο, παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο το παιδάκι στην άσφαλτο!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με την παράσυρση:

Όπως είπε στο LamiaReport ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά στην προσπάθειά του να ισορροπήσει, φέρεται να απλώνει το πόδι και να απωθεί το παιδάκι, ενώ στη συνέχεια αναπτύσσει ταχύτητα και φεύγει.

«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», λέει ο κ. Χαλιλόπουλος στο LamiaReport, ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του 5χρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει; Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», ρωτάει εύλογα ο κ. Χριστόπουλος που είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Από το περιστατικό, το παιδάκι έσπασε το αριστερό του πόδι και του τοποθετήθηκε γύψος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση