Φθιώτιδα: Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 08:14 Φθιώτιδα: Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο (ΦΩΤΟ)

Κίνδυνος - θάνατος οι συχνές διελεύσεις τους στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου…

Ένα ακόμη τροχαίο με αγριογούρουνα σημειώθηκε στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου, αυτή τη φορά στο ύψος του «Λιάσκα - Μουστερή» λίγο πριν τη Μάκρη Μακρακώμης.

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/6) ΙΧΕ με νεαρό οδηγό ήρθε αντιμέτωπο με κοπάδι αγριόχοιρων και παρά τον ελιγμό χτύπησε ένα ζώο.

Τα ευτύχημα είναι ότι το τροχαίο περιορίστηκε σε υλικές ζημιές και το αυτοκίνητο μπόρεσε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Το ζώο ωστόσο δεν τα κατάφερε και έμεινε στο οδόστρωμα μέχρι το πρωί όταν και ο Πρόεδρος της Κοινότητας ειδοποίησε τον δημοτικό σύμβουλο Πάνο Κοντογεώργο. Ο τελευταίος μερίμνησε για την απομάκρυνση του νεκρού ζώου και την υγειονομική του ταφή κατά τα προβλεπόμενα.

Δυστυχώς ο μεγάλος αριθμός των συγκεκριμένων θηλαστικών, συνεχίζει να προκαλεί πολλά προβλήματα στην αγροτική παραγωγή της περιοχής, αλλά το χειρότερο είναι ότι αποτελούν πηγή κινδύνων στη διέλευση των οχημάτων ειδικά βραδυνές και πρώτες πρωινές ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση