Νέοι μετασεισμοί στην περιοχή της Λοκρίδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 14:51 Νέοι μετασεισμοί στην περιοχή της Λοκρίδας

Μετά από τέσσερα και πλέον, πολύ ήσυχα 24ωρα, οι κάτοικοι των περιοχών του Εξάρχου και του Καλαποδίου στη Λοκρίδα, ξανααισθάνθηκαν το κούνημα  του Ενοσίχθωνος με ασθενείς ευτυχώς σεισμικές δονήσεις που δεν ξεπέρασαν τα 2,6 Ρίχτερ.

Η συγκεκριμένη σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 06:24’ το πρωί της Κυριακής (18/6), ενώ ακολούθησε ένας ακόμη σεισμός στα 2,4 Ρίχτερ, δέκα λεπτά αργότερα και 2,3 Ρίχτερ στις 13:35’ το μεσημέρι.

Ήδη η περιοχή έχει καταγραφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με τις ζημιές που έχουν δημιουργηθεί και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι άμεσα αντιμετωπίσιμες.

Σημειώνουμε ότι ο μεγαλύτερος τελευταίος μετασεισμός στην περιοχή, καταγράφηκε στις 13/6 στις 21:28’ και είχε μέγεθος 3,2 Ρίχτερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση