Συνελήφθη ο χειριστής του jet ski που βγήκε στην παραλία Κύμης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 12:02 Συνελήφθη ο χειριστής του jet ski που βγήκε στην παραλία Κύμης

Συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες jet ski που διεξαγόταν στην περιοχή…

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχαν το πρωί του Σαββάτου (17/6) οι αγώνες Akropolis Jet Raid 2023 Kymi Greece, με δύο jet ski να βρίσκονται στην ακτή κατά τη διάρκεια χειρισμών.

Μάλιστα στο δεύτερο περιστατικό, σύμφωνα με το eviaonline.gr το jet ski πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό, βρέθηκε 22 μέτρα έξω από τη θάλασσα. Σύμφωνα με μαρτυρίες έπεσε πάνω σε ομπρέλες της παραλίας που έσπασαν με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του στον ώμο.

Για το περιστατικό, η Λιμενική Αρχή Κύμης που υποστήριζε τη διεθνή διοργάνωση, προχώρησε στη σύλληψη του 22χρονου Έλληνα χειριστή του jet ski για παράβαση του άρθρου 291 (επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία των πλοίων) του Π.Κ. που προκάλεσαν υλικές ζημίες στον αιγιαλό.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης.

Δείτε βίντεο:

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Jet Raid 2023 με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού/ΕΟΤ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, το Δήμο Σκύρου, τοπικούς φορείς και τις Λιμενικές Αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση