Καιρός: Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 16:27 Καιρός: Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του στο Τwitter, ανέφερε ότι η καλοκαιρία δεν θα διατηρηθεί για πολύ, καθώς από την Κυριακή (25/6) θα αρχίσει να χαλάει.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Κολυδάς, ο καιρός σήμερα (19/6) θα είναι γενικά αίθριος, με κάποιες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο, έως 31 βαθμούς Κελσίου, και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή του καλοκαιριού.

Στα ανατολικότερα τμήματα αναμένεται να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Κολυδάς: Πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή (25/6) των εκλογών

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ, οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν μέχρι και την Κυριακή των εκλογών (25/6), όπου εκεί θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της επικράτειας, καθώς θα κατέβουν ψυχρές αέριες μάζες από τα βόρεια, με αποτέλεσμα να σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Κολυδάς αναφέρει στην ανάρτησή του στο Τwitter: «Ο Ω εμποδιστής δεν έφυγε. Απλώς μετακινήθηκε λίγο ανατολικά και o αντικυκλώνας μάς εγγυάται καλοκαιρία. Πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή των #εκλογών (25/6) στα κεντρικά και βόρεια, όπως διακρίνεται στον χάρτη των 500 hPa με το πέρασμα διαταραχής και ψυχρής μάζας».

Δείτε την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση