Αθώοι μετά από 5 χρόνια για την «κλοπή» του κοντέινερ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 15:33 Αθώοι μετά από 5 χρόνια για την «κλοπή» του κοντέινερ

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για υπάλληλο του Δήμου Λαμιέων και ενός Επαγγελματία της περιοχής που είχαν κατηγορηθεί για την κλοπή ανενεργού κομποστοποιητή που για χρόνια ήταν παρατημένος σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου πλησίον του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Από τη διαδικασία αποδείχτηκε ότι ο υπάλληλος θέλοντας να εξυπηρετήσει τη σχολική κοινότητα και να απομακρύνει το τεράστιο κοντέινερ από χώρο που μπορούσε να αξιοποιηθεί υπέρ των μαθητών, ενήργησε χωρίς να ενημερώσει εγκαίρως τους προϊσταμένους του και ζήτησε από τον επαγγελματία τη μεταφορά του.

Ο τελευταίος μάλιστα περίμενε σχεδόν 5 χρόνια να εκδικαστεί η υπόθεση και να μπορέσει να απομακρύνει το κατασχεμένο κοντέινερ από το χώρο του προκειμένου να απαλλαγεί από αυτό!

«Μετά από πενταετή νομική ταλαιπωρία, οι εντολείς μου κηρύχτηκαν ομόφωνα αθώοι από το αρμόδιο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, καθώς έγιναν δεκτοί οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί τους ότι δεν τέλεσαν το αδίκημα της Κλοπής για το οποίο κατηγορούνταν, αλλά ενήργησαν με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμπολιτών τους, χωρίς απολύτως καμία πρόθεση παράνομης ιδιοποίησης του εν λόγω αντικειμένου, ιδιοκτησίας του Δήμου Λαμιέων», δήλωσε για την υπόθεση ο δικηγόρος των δύο, Βασίλης Παπιώτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση