Θρήνος στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο και τη Λαμία για το θάνατο του Τάκη Μάμαλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 07:58 Θρήνος στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο και τη Λαμία για το θάνατο του Τάκη Μάμαλη

Ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομά του με τον Αστέρα Σταυρού έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών…

Μαύρη μέρα για τον Αστέρα Σταυρού και για όλη την περιοχή χαρακτηρίζει την Πέμπτη 22 Ιουνίου η Διοίκηση του πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΦ 2022-23, με αφορμή τον ξαφνικό χαμό του παλιού προέδρου του, Δημήτρη (Τάκη) Μάμαλη.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, διατυπώνουν ένα μεγάλο «γιατί», μην μπορώντας να πιστέψουν την θλιβερή είδηση:

«Μαύρη μέρα για την ομάδα μας και για  όλη την περιοχή έφυγε από κοντά μας ο καλύτερος άνθρωπος. Έφυγε ο ΤΑΚΗΣ μας πάντα με το καλό λόγο πάντα με το χαμόγελο πάντα μπροστά στην ομάδα για πάρα πολλά χρόνια του χρωστάμε τόσα πολλά τόσες γενιές τα παιδιά μας τα μεγάλωσε, ήταν ο δικός μας ποδοσφαιρικός πατέρας καλό παράδεισο να έχεις θα είσαι πάντα στης καρδιές μας γιατί γιατί....».

Ο Τάκης Μάμαλης έφυγε αιφνίδια το μεσημέρι της Πέμπτης από τη ζωή από ανακοπή. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι δικοί του άνθρωποι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο με Κινητή Μονάδα, χωρίς ωστόσο να προλάβουν το μοιραίο.

Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν κεραυνός στο ΣΣ Λειανοκλαδίου και στο Σταυρό, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Τάκης που πριν λίγο ήταν μαζί τους, τώρα είναι νεκρός.

Μόλις πριν 11 μέρες είχε χαρεί κι εκείνος με το κατόρθωμα του αγαπημένου του Αστέρα να ανεβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική. Ο ίδιος ήταν από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας της ομάδας του Σταυρού και ως ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να τον καμαρώσει στο εθνικό πρωτάθλημα.

(Με την μπλούζα του πρωταθλητή και τον αγαπημένο του φίλο Κώστα Γαλάνη)

Πέρα όμως από τον αθλητισμό ο Τάκης Μάμαλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία όλης της Λαμίας και φυσικά μεταξύ των συναδέλφων του στον ΟΣΕ όπου εργάστηκε ως μηχανοδηγός μέχρι τη συνταξιοδότησή του . Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για κείνον, για το πόσο καλός οικογενειάρχης ήταν και πόσο ενδιαφερόταν για τους ανθρώπους του.

Αφήνει πίσω του τη λατρεμένη του σύζυγο Αθανασία και τα δυο τους παιδιά Λάμπρο και Γιώργο.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στις 18;00' στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου Σταυρού Λαμίας.

Καλό Παράδεισο Τάκη!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΦ

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας, εκφράζει την βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, όπως και στην ομάδα του Αστέρα Σταυρού, για τον χαμό του Δημήτρη (Τάκη) Μάμαλη.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας ακούραστος εργάτης του Φθιωτικού Ποδοσφαίρου, καθώς υπηρέτησε την ομάδα του Αστέρα Σταυρού ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα ως παράγοντας, αφού διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος και γενικός αρχηγός.

Ιδιαίτερη δε ήταν η αγάπη του για τα φυτώρια του Αστέρα, μιας και ήταν πρωτεργάτης της ίδρυσης ακαδημίας και αξιοποίησης των ταλέντων του Σταυρού και της ευρύτερης περιοχής.

Φίλε Τάκη, Καλό Ταξίδι...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση