Αεροδιακομιδή 41χρονης από τη Σκιάθο στο Βόλο - Ακυβέρνητο ιστιοφόρο στο Μανδράκι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 12:33 Αεροδιακομιδή 41χρονης από τη Σκιάθο στο Βόλο - Ακυβέρνητο ιστιοφόρο στο Μανδράκι

Άμεσες οι επεμβάσεις των αρχών…

Συναγερμός σήμανε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6) όταν 41χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα.

Η ομάδα του ΕΚΑΒ που ήρθαν στο νησί αποτελούμενη από Χειρουργό – Αναισθησιολόγο – Διασώστη έκριναν σκόπιμη την διασωλήνωσή της μαζί με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας, του Πολυϊατρείου Σκιάθου κατέβαλαν προσπάθειες για να μπορέσουν να την συνεφέρουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr και του Νίκου Τζούμα, άμεση ήταν και η συνδρομή του Πολυϊατρείο Σκιάθου που πραγματοποίησε αξονική τομογραφία. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Σκιάθου από τα αποτελέσματά της και σε συνδυασμό με την κατάσταση της υγείας της, έκριναν αναγκαία την αεροδιακομιδή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σκιάθου -κάτι που έγινε στις 18:18- προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Η κατάστασή της υγείας της σύμφωνα με πληροφορίες είναι κρίσιμη

Άμεσες ενέργειες των αρχών  και συγκεκριμένα του Λιμενικού είχαμε την προηγούμενη μέρα το απόγευμα σε περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης και αδυναμίας πλεύσης μετά ιστίων, του Ι/Φ «SANUK II» σημαίας Αυστρίας, στη θαλάσσια περιοχή ΒΔ παραλίας Μανδράκι Σκιάθου, με δυο (2) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στην περιοχή έσπευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΑΡΟΥΣΣΑ» Ν.Σ. 154, το οποίο εντόπισε το ανωτέρω Ι/Φ με τους δυο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στον λιμενίσκο Κουκουναρίων, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση