Ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις ληστές που επιτέθηκαν σε γυναίκα έξω από νεκροταφείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 18:24 Ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις ληστές που επιτέθηκαν σε γυναίκα έξω από νεκροταφείο

Η ληστεία είχε σημειωθεί στο Πυρί Θηβών το Μάιο του 2022…

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε ληστεία η οποία διαπράχθηκε τον Μάιο του 2022, σε βάρος 63χρονης - τότε - γυναίκας, στην περιοχή του Κοιμητηρίου Πυρίου Θηβών.

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα ταυτοποιήθηκαν τέσσερις νεαροί Ρομά από 14 μέχρι 19 ετών (οι δύο ανήλικοι), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Οι δράστες μεσημβρινές ώρες της 8ης Μαΐου 2022, προσέγγισαν την γυναίκα που περπατούσε ανυποψίαστη στο δρόμο και αιφνιδιαστικά της απέσπασαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Στην προσπάθειά τους να την αφαιρέσουν από την παθούσα, πέταξαν την γυναίκα στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ - ευτυχώς - τραυματισμό της. Στις 12/5/2022 μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό του Πυρίου, είχαν συλληφθεί οι δύο ανήλικοι για τη συμμετοχή τους στη ληστεία στο Κοιμητήριο

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση