Λαμία: Δεν ισχύουν οι φήμες για σύλληψη γνωστού επιχειρηματία για «παιδεραστία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 09:17 Λαμία: Δεν ισχύουν οι φήμες για σύλληψη γνωστού επιχειρηματία για «παιδεραστία»

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στην πόλη της Λαμίας και τη Φθιώτιδα γενικότερα μια «είδηση» ότι συνελήφθη γνωστός επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης για «παιδεραστία».

Το "ράδιο-αρβύλα" και τα παπαγαλάκια έκαναν θραύση με αποτέλεσμα να έχει γίνει μεγάλο σούσουρο στην πόλη και να ακούγονται απίστευτα και άκρως συκοφαντικά πράγματα για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ο οποίος καλείται ξαφνικά από το πουθενά να αποδείξει ότι δεν είναι «παιδεραστής».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, όχι σύλληψη δεν έγινε, αλλά ούτε οποιασδήποτε μορφής καταγγελία υπάρχει, αφού δεν υφίσταται καν τέτοιο θέμα.

«Στην αρχή όταν μου είπαν ότι κυκλοφορεί κάτι τέτοιο νόμιζα ότι κάποιοι φίλοι μου έκαναν μια κακόγουστη φάρσα. Όταν όμως τα μηνύματα άρχισαν να έρχονται από παντού έπαθα σοκ. Πήγα ο ίδιος στις Αρχές και ζήτησα να μάθω τι συμβαίνει. Φυσικά δεν ήξεραν τίποτα και μου συνέστησαν να καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο....», είπε στο LamiaReport ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα αυτής της απίστευτης ιστορίας.

Επίσης, όπως μας ειπε, επειδή υπάρχουν κάποιες υποψίες από που μπορεί να ξεκίνησε όλη αυτή η φημολογία, έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο του να κάνει έρευνα και να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να καθίσουν στο εδώλιο και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι εσκεμμένα διέδωσαν αυτές τις άθλιες συκοφαντίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση