Τον έπιασαν στα πράσα να κλέβει δημόσια περιουσία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 08:12 Τον έπιασαν στα πράσα να κλέβει δημόσια περιουσία (φωτογραφία αρχείου)

Είχε μαζί του και εργαλεία για την αφαίρεση χαλκού…

Ένας άντρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) στην Άμφισσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας - Δελφών, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να έχει εισέλθει σε  αποθήκη – λεβητοστάσιο Δημόσιας Υπηρεσίας και να έχει προβεί στην αφαίρεση τεμαχίων σωλήνων χαλκού και διαφόρων χάλκινων κυρίως εξαρτημάτων λεβητοστασίου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία, κατάλληλα για κοπή σωληνώσεων και την διευκόλυνση της παράνομης δράσης του, όπως κόφτης χειρός, μπουζόκλειδο και πολυεργαλείο χειρός, αποτελούμενο από σφύρα και τσεκούρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση