Καμένα Βούρλα: Συνάντηση επαγγελματιών με το Δήμαρχο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 19:40 Καμένα Βούρλα: Συνάντηση επαγγελματιών με το Δήμαρχο

Για τις εργασίες του νέου αγωγού αποχέτευσης στη Γερασίμου Βασιλειάδη. Μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου η ασφαλτόστρωση…

Ενημέρωση των επαγγελματιών των Καμένων Βούρλων για τις εργασίες κατασκευής του νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης επί της οδού Γερασίμου Βασιλειάδη στα Καμένα Βούρλα, κατόπιν αιτήματός τους, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 στο Δημαρχείο Καμένων Βούρλων από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Ιωάννης Συκιώτης, οι Αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Κριτσόβας και Λεωνίδας Πενταλιός, και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων, Δημήτρης Καραμανώλης.

Η ενημέρωση έγινε σε γενικό επίπεδο λειτουργίας του νέου αγωγού αποχέτευσης και των τεσσάρων αντλιοστασίων, καθώς και για τις εναπομένουσες εργασίες ως την ολοκλήρωση λειτουργίας του νέου και κατάργησης του παλαιού αγωγού.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, όταν θα δοθεί σε λειτουργία με ακάθαρτα λύματα και το τελευταίο αντλιοστάσιο στην τοποθεσία «Ακροπόλ», όπως επίσης και οι αποκαταστάσεις των τομών του οδοστρώματος της τελευταίας εβδομάδας με άσφαλτο.

Τέλος, παρότι ο Δήμαρχος είχε τη βούληση να ολοκληρωθεί άμεσα η γενική ασφαλτόστρωση της Γερασίμου Βασιλειάδη, καθ’ όλο το πλάτος και το μήκος της από την Εθνική Τράπεζα έως τα Πλατανέικα, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης, συναίνεσε στην επιθυμία των επαγγελματιών αυτή να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση