Ράχες: Πως έγινε η διπλή τραγωδία - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 08:32 Ράχες: Πως έγινε η διπλή τραγωδία - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ο άνδρας που βούτηξε να σώσει τη γυναίκα είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία 16χρονης στις Ράχες - Η γυναίκα που πνίγηκε είχε χάσει την κόρη της σε τροχαίο και πρόσφατα εγινε γιαγιά.

Όλα ξεκίνησαν στις 10:30' το πρωί της Παρασκευής (7/7) όταν μια γυναίκα που έκανε το μπάνιο της κοντά στο λιμανάκι των Ραχών άρχισε να καλεί σε βοήθεια.  Τότε ένας 55χρονος που έπινε τον καφέ του σε κοντινή καφετέρια έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε για να τη σώσει.

Δυστυχώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά η 64χρονη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια και ο 55χρονος που βούτηξε να τη βοηθήσει, βρέθηκαν και οι δυο να επιπλέουν αγκαλιασμένοι και χωρίς τις αισθήσεις τους ανοιχτά του λιμανιού. Όσοι βρισκόταν εκεί παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τον διπλό πνιγμό που έγινε μπροστά στα μάτια τους, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν το κακό που έγινε μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε βίντεο με μαρτυρία στο LamiaReport:

Ο 55χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία 16χρονης στις Ράχες

Πίσω από τον διπλό πνιγμό στο λιμανάκι στις Ράχες υπάρχουν δυο τραγικές ιστορίες.

Ο 55χρονος, που βούτηξε να σώσει τη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια, όταν ήταν 19 ετών διέπραξε ένα άγριο έγκλημα τότε στις Ράχες, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε δολοφονήσει ένα κοριτσάκι 16 ετών, το οποίο προσπάθησε να βιάσει και όταν εκείνο αντιστάθηκε το χτύπησε στο κεφάλι με μια ζαρτινιέρα.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε μετά από 20 περίπου χρόνια. Από τότε διέμενε στις Ράχες με τους γονείς του, χωρίς να έχει και πολλές παρέες. Μάλιστα, όπως λένε, σπάνια έκανε και μπάνιο στη θάλασσα. Κάποιοι μαλιστα υποστηρίζουν ότι δεν ήξερε και καλό κολύμπι. Ωστόσο σήμερα το πρωί, όταν άκουσε τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια, βούτηξε για να τη σώσει.

Χαροκαμένη μάνα η 64χρονη που πνίγηκε

Τη δική της τραγική ιστορία έχει και η γυναίκα που πνίγηκε, η οποία επίσης ειναι κάτοικος της Παραλίας Ραχών.

Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρη της σε ένα τροχαίο με μηχανή, που έγινε μέσα στο χωριό Ράχες. Η κοπέλα που χάθηκε ήταν πολύ γνωστή επιχειρηματίας και πολύ αγαπητή στην περιοχή και ο θάνατός της είχε συγκλονίσει όλη τη Φθιώτιδα.

Η 64χρονη που πνίγηκε σήμερα το πρωί πολύ πρόσφατα είχε γίνει γιαγιά και όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι μετά από πολλά χρόνια μπόρεσε και χαμογέλασε ξανά, αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο εγγονάκι της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση