Λαμία: Η κάμερα «έπιασε» τους θρασύτατους διαρρήκτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 11:27 Λαμία: Η κάμερα «έπιασε» τους θρασύτατους διαρρήκτες

Μέσα σε ένα λεπτό είχαν ολοκληρώσει το «έργο» τους…

Κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, κατέγραψε τις κινήσεις των τριών νεαρών διαρρηκτών, που έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου καταστήματος εσωρούχων στο κέντρο της Λαμίας ξημερώματα Σαββάτου (8/7).

Λίγο πριν τις 05:00’ η παρέα των νεαρών πλησιάζει το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Καλύβα - Μαπκογιάννη στο ύψος της Ροζάκη Αγγελή και αφού πρώτα ελέγχουν ότι δεν τους βλέπει κανείς, σπάνε με κλωτσιές το κάτω τζάμι της εισόδου.

Ακολουθεί η καταδρομική αυτοψία του ενός εκ των τριών εντός του χώρου, διάρκειας ενός περίπου λεπτού. Ακολούθως απομακρύνονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα, πιθανόν γιατί αντιλήφθηκαν μια παρέα παιδιών που ανέβαινε τη Ροζάκη Αγγελή.

Δείτε το βίντεο:

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται να φεύγουν χωρίς κάτι στα χέρια τους, καθώς ακολούθησε και νέα «καταδρομική έφοδος» φεύγοντας τελικά με το συρτάρι της μηχανής.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε γύρω στις 6 το πρωί της ίδιας ημέρας από υπάλληλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας. Πήραν μάλιστα και αποτυπώματα από τα πλαϊνά αλουμίνια όπου και ακούμπησαν οι δράστες οι οποίοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δε φορούσαν γάντια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση