Θάνατοι λουόμενων σε Χαλκίδα και Αγιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 00:21 Θάνατοι λουόμενων σε Χαλκίδα και Αγιά

Αγωνιώδεις προσπάθειες να τους επαναφέρουν χωρίς αποτέλεσμα…

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες της Δευτέρας (10/7), από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας ''ΣΟΥΒΑΛΑ'' του βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, 81χρονος Έλληνας.

Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Επίσης έναν ακόμη πνιγμό είχαμε μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΠΛΑΤΙΑ ΑΜΜΟΣ” Αγιάς Λάρισας.

Πρόκειται για 70χρονη Ελληνίδα, την οποία προσπάθησαν να επαναφέρουν ιδιώτης γιατρός κι άλλοι λουόμενοι που ήταν κοντά της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση