«Έφυγε» ο γνωστός Λαμιώτης γιατρός Κώστας Κομπλιώνας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 08:08 «Έφυγε» ο γνωστός Λαμιώτης γιατρός Κώστας Κομπλιώνας

Πένθος στον επιστημονικό κόσμο…

Σε ηλικία 66 ετών «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι ο γνωστός ιατρός - ενδοκρινολόγος Κώστας Κομπλιώνας μετά από σύντομη περιπέτεια με την υγεία του.

Επί πολλά χρόνια βοήθησε με τις ιατρικές του γνώσεις ασθενείς, που τον επισκέπτονταν στο ιατρείο του στην οδό Βύρωνος, ενώ υπήρξε και ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του.

Άνθρωπος εξωστρεφής, με το χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στα χείλη του, θα λείψει από όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Αφήνει πίσω του την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Αριστέα και τον μονάκριβο γιο του Άγγελο, αδελφή, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η εξόδιος ακολουθία του ιατρού Κώστα Κομπλιώνα, θα τελεστεί την Τετάρτη (12/07/2023) στις 10:00' το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Καλό Παράδεισο Κώστα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση