Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Ήλεγξαν τις δεξαμενές στις άνυδρες περιοχές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 20:11 Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Ήλεγξαν τις δεξαμενές στις άνυδρες περιοχές

 Ανεφοδιάστηκαν και συντηρήθηκαν για τις ημέρες του καύσωνα.

Ενόψει του επικείμενου κύματος καύσωνα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας με τη βοήθεια των θηροφυλάκων του, φρόντισε να ανεφοδιάσει τις δεξαμενές ύδατος που διατηρεί σε άνυδρες περιοχές προκειμένου να εξασφαλίσει εύκολη πρόσβαση σε νερό για την τοπική πανίδα που καθίσταται ευάλωτη ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες.

Όπως σημειώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, καθ’όλη τη διάρκεια της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής περιόδου γίνονται συνεχείς έλεγχοι για τον ανεφοδιασμό και τη συντήρηση των δεξαμενών στην περιοχή αρμοδιότητάς του.

«Ο Σύλλογος επιδίδεται σε συνεχείς δράσεις που  έχουν σκοπό την ενίσχυση του θηραματικού πλούτου και τη διατήρηση και αποκατάσταση των βιοτόπων που αποτελούν τη φυσική κατοικία θηρεύσιμων και μη ειδών.

»Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Λαμιέων για τη διάθεση της υδροφόρας του, που διευκόλυνε το έργο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση