Έπιασαν 42χρονο Λαμιώτη για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 08:50 Έπιασαν 42χρονο Λαμιώτη για ναρκωτικά

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον σταμάτησαν για έλεγχο στη νότια πλευρά της πόλης και δείτε τι βρήκαν στην κατοχή του.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ένας 42χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ο κατηγορούμενος εντοπίσθηκε να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του και ακινητοποιήθηκε.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

  • (11) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένα με τις χημικές – ναρκωτικές ουσίες 5 Fluoro ADB & FUB AMB, συνολικού μεικτού βάρους (6,7) γραμμαρίων,
  • (3) δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και
  • κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον κατασχέθηκε και το μηχανάκι, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση