Θρήνος στον Άγιο Κωνσταντίνο για 48χρονο οικογενειάρχη που «έφυγε» ξαφνικά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 09:00 Θρήνος στον Άγιο Κωνσταντίνο για 48χρονο οικογενειάρχη που «έφυγε» ξαφνικά

Το τελευταίο αντίο αύριο στην Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης…

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας από τον αιφνίδιο θάνατο του 48χρονου Γιάννη Μακρυγιάννη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τους δικούς του ανθρώπους.

Επρόκειτο για έναν αξιαγάπητο άνθρωπο που ζούσε με τη γυναίκα και τα δυο τους παιδιά στην πρωτεύουσα, αλλά επισκεπτόταν τακτικά τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Μάλιστα είχε προγραμματίσει και αυτό το Σαββατοκύριακο να βρίσκεται στον Άγιο για να δει τους γονείς του, αλλά δεν πρόλαβε.

Όπως κάθε μέρα είχε κάνει το καθημερινό του τρέξιμο, ενώ συνέχιζε τις ασκήσεις και στο σπίτι. Όλα δείχνουν ότι τον πρόδωσε η καρδιά του, κάτι που δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και φίλοι, γνωρίζοντας πόσο πρόσεχε και πόσο αθλητικός τύπος ήταν.

Η κηδεία του Γιάννη Ν. Μακρυγιάννη θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 10:30’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση