Ανακοίνωσε τα πρώτα 12 ονόματα ο Μπάμπης Λιόλιος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 16:17 Ανακοίνωσε τα πρώτα 12 ονόματα ο Μπάμπης Λιόλιος

Πρόκειται για τους 12 νυν δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν το 2019 με το συνδυασμό του Δημάρχου και συνεχίζουν μαζί του…

Ξεκίνησε τις ανακοινώσεις υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος και εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος.

Η πρώτη ανακοίνωση έχει την ιδιαιτερότητά της καθώς περιλαμβάνει όλους τους εκλεγμένους συμβούλους με τους «συνδημότες», γεγονός που καταδεικνύει το πόσο ενωμένοι παραμένουν ως παράταξη.

Η ανακοίνωση:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τους πρώτους δώδεκα (12) υποψηφίους, γνωστούς σε όλους από τη θητεία τους κατά το διάστημα διοίκησης της τωρινής Δημοτικής Αρχής!

Ευχαριστώντας τους για τη αμέριστη στήριξή τους, την ανιδιοτελή προσφορά τους και την πολύτιμη βοήθειά τους στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, θα ήθελα να τονίσω πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τους «+Δημότες» η διατήρηση του συνόλου της ομάδας σαν μία ένδειξη εύρυθμης και υγιούς λειτουργίας, με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατό για τους δημότες του Δήμου Δομοκού.

Παραθέτω αλφαβητικά τα ονόματα ανά δημοτική ενότητα:

Δ.Ε. ΔΟΜΟΚΟΥ

Αυγέρη - Χριστοπούλου Αθανασία

Καναβός Νικόλαος

Λελεντζής Γεώργιος

Σκαρμούτσος Ιωάννης

Τσαλαφούτας Αθανάσιος

Δ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣ

Καλημέρης Νικόλαος

Παληογεώργος Δημήτριος

Παπάρας Χρήστος

Σδρους Αθανάσιος

Δ.Ε. ΞΥΝΙΑΔΑΣ

Αποστολόπουλος Γρηγόριος

Καλαμπαλίκης Ανδρέας

Λαϊνάς Ανδρέας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση