Απανωτοί πνιγμοί ηλικιωμένων σε γνωστές παραλίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 10:07 Απανωτοί πνιγμοί ηλικιωμένων σε γνωστές παραλίες

Τέσσερις μέσα σε 48 ώρες στην κεντρική Ελλάδα…

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν, απογευματινές ώρες της Τρίτης (18/7), από παραλίες της Εύβοιας και της Βοιωτίας 77χρονη και 76χρονος αντίστοιχα.

Η πρώτη ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή «Κεφαλάς» Νέων Στύρων και ο δεύτερος από την θαλάσσια περιοχή «Σαράντι» του Δήμου Θηβαίων.

Ο θάνατος της γυναίκας διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου “ΔΙΟΚΛΕΙΟ” και του άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, ενώ οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές, παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, αντίστοιχα.

Επίσης το πρωί της Δευτέρας (17/7) είχαμε έναν ακόμη θάνατο ηλικιωμένου στην παραλία «Ροδιές» Χαλκίδας.

Πρόκειται για 78χρονο που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τέλος την ίδια μέρα (17/7) μια 82χρονη έχασε τη ζωή της στην γνωστή παραλία του Βόλου «Χρυσή Ακτή Παναγιάς».

Ο θάνατος της διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διενεργεί την προανάκριση, ενώ η νεκροψία - νεκροτομή παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση