Στυλίδα: Συναγερμός για πυρκαγιά σε σπίτι (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 07:08 Στυλίδα: Συναγερμός για πυρκαγιά σε σπίτι (ΦΩΤΟ)

Ασθενοφόρο παρέλαβε το ζευγάρι ηλικιωμένων που διέμενε στο σπίτι…

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το μεσημέρι της Δευτέρας (24/7) για πυρκαγιά σε σπίτι στο Αυλάκι Στυλίδας όπου μένει ηλικιωμένο ζευγάρι.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του LamiaReport φέρεται να ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού και γρήγορα επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο σπίτι προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Οι ένοικοι του σπιτιού προσπάθησαν αρχικά μόνοι τους να περιορίσουν τις φλόγες και εκτέθηκαν αρκετή ώρα σε επικίνδυνους καπνούς με αποτέλεσμα να διακομιστούν προληπτικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από Στυλίδα και Λαμία έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ελέγξουν την πυρκαγιά και να μην επεκταθεί και σε διπλανές κατοικίες.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση