Λαμία: Τζαμαρία ξαφνικά γίνεται θρύψαλα εξαιτίας της ζέστης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 07:28 Λαμία: Τζαμαρία ξαφνικά γίνεται θρύψαλα εξαιτίας της ζέστης (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τα απρόοπτα του καύσωνα που κατέγραψε η κάμερα...

Ένα εντυπωσιακό βίντεο εξασφάλισε το LamiaReport που δείχνει ολόκληρη τζαμαρία να γίνεται θρύψαλα από τη μία στιγμή στην άλλη χωρίς να μεσολαβεί ανθρώπινος παράγοντας!

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/7) στην οδό Ροζάκη Αγγελή στη Λαμία και πρόκειται για κεντρική θύρα καταστήματος που είναι άδειο.

Δείτε το βίντεο:

Η εξήγηση του σπάνιου συμβάντος μπορεί να δοθεί μόνο από την επιστήμη της φυσικής και πιθανότατα από την δημιουργία μερικού κενού στην εσωτερική πλευρά του καταστήματος, ερμηνευμένο σε περιοχή με μικρότερη πίεση από ότι έξω από αυτή.

Για αυτό φαίνεται σαν μια βεντούζα να τραβά το τζάμι προς τα μέσα (γνωστό ως φαινόμενο Bernoulli) όπου εκεί η ταχεία ροή του αέρα συνοδεύθηκε και από μείωση της πίεσής του.

Συγχρόνως έχουμε και το φαινόμενο της οδηγούμενης κοιλότητας, σύμφωνα με το οποίο ένα σύνολο σταθερών στροβίλων δημιουργείται καθώς αέρας σπρώχνεται συνεχώς μέσα σε μια κοιλότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση