Εξακολουθεί να καίει η πυρκαγιά στο Νέο Μοναστήρι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 22:28 Εξακολουθεί να καίει η πυρκαγιά στο Νέο Μοναστήρι

Σε δύο μέτωπα πλέον απέναντι από το χωριό…

Συνεχίζει να είναι δύσκολη κι επικίνδυνη η κατάσταση στο Νέο Μοναστήρι όπου  εκδηλώθηκε πυρκαγιά γύρω στις 13:30’ το μεσημέρι της Τετάρτης (26/7) σε δασική έκταση στο βουνό στην είσοδο του χωριού από Λάρισα.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις που ενήργησαν στην περιοχή τους από Λαμία και Λάρισα αποχώρησαν γρήγορα  για τις πυρκαγιές σε Λαμία και Βελεστίνο αντίστοιχα με αποτέλεσμα να μείνει ενεργό μέτωπο που μπορεί να κινηθεί προς το περιαστικό δάσος της Προέρνας ή ακόμη και προς το χωριό.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει χωριστεί σε δύο μέτωπα, το ευχάριστο όμως είναι ότι οι άνεμοι κόπασαν με αποτέλεσμα και οι φλόγες να μη βρίσκουν σύμμαχο για να επεκταθούν σε μια έκταση με χαμηλή ή καθόλου βλάστηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση