Φωτιά στη Νέα Αγχίαλο: Η στιγμή των εκρήξεων στην αποθήκη πυρομαχικών – Βίντεο ντοκουμέντο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 20:49 Φωτιά στη Νέα Αγχίαλο: Η στιγμή των εκρήξεων στην αποθήκη πυρομαχικών – Βίντεο ντοκουμέντο

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από τη στιγμή των μεγάλων εκρήξεων σε αποθήκη πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο, όπου μαίνεται η φωτιά.

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, όταν έγιναν συνεχείς και ισχυρές εκρήξεις από αποθήκη πυρομαχικών, που βρίσκεται 4χλμ. βορειοδυτικά της Αγχιάλου και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η αποθήκη πυρομαχικών βρίσκεται 6χλμ. από την 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert.gr, δόθηκε εντολή να μετασταθμεύσουν από την 111 Πτέρυγα Μάχης της Νέας Αγχιάλου όσα F-16 βρίσκονται εκτός καταφυγίων στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση