Λαμία: Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους το ζευγάρι με τα ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 19:55 Λαμία: Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους το ζευγάρι με τα ναρκωτικά

Είχαν κατασχεθεί επίσης από το σπίτι τους σουγιάδες και ρόπαλα…

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, ο 29χρονος και η 22χρονη που συνελήφθησαν την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 στο σπίτι τους στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της ΥΑ Λαμίας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ο 29χρονος μάλιστα είχε προσπαθήσει να αποφύγει τη σύλληψη και καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Τελικά αποφασίστηκε η μη κράτησή της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, δύο φορές το μήνα κάθε 1η και 15η.

Σημειώνουμε ότι ελέγχονται για τα φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών εμποτισμένων με τις χημικές – ναρκωτικές ουσίες 5 Fluoro ADB & FUB AMB που βρέθηκαν στο σπίτι τους,

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση