Καταγραφή ζημιών από την πυρκαγιά στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 20:52 Καταγραφή ζημιών από την πυρκαγιά στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας (ΦΩΤΟ)

Καμένη γη και καταστροφή περιουσιών…

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 26ης Ιουλίου 2023 που έπληξε τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή μαζί με κλιμάκια του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε χθες και σήμερα τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.

«Σε αρκετά σημεία οι ζημιές είναι εκτεταμένες και ανυπολόγιστες, αφού το μένος της φωτιάς, που αρχικά έμοιαζε ανεξέλεγκτη λόγω του ισχυρού ανέμου, άφησε πίσω μόνο καμμένη γη», σημειώνει η Δήμαρχος, που παρακαλεί τους πληγέντες, που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δηλώσουν τις ζημιές που υπέστησαν, να προσέλθουν εντός των επόμενων 15 ημερών στους κατά τόπους ανταποκριτές των δημοτικών διαμερισμάτων που ανήκει η αγροτική τους εκμετάλλευση, ώστε να καταγραφούν επίσημα.

«Παραμένουμε έμπρακτα και διαρκώς στο πλευρό των πληγέντων, δρομολογώντας άμεσα όλες τις απαραίτητες από μέρους μας ενέργειες. Ευχή όλων μας, να μην ξαναζήσουμε στο μέλλον τέτοιας έντασης και έκτασης πυρκαγιές», συμπληρώνει η κα Στιβακτή.

Δείτε φωτογραφίες από τα καμένα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση