Απανωτά τροχαία με μηχανές στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 13:44 Απανωτά τροχαία με μηχανές στην Εύβοια

Δύο σοβαρά τραυματίες δικυκλιστές…

Σαββατοκύριακο με πολλά τροχαία ατυχήματα στην Εύβοια, με δύο δικυκλιστές να διακομίζονται σοβαρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ειδικότερα, στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/7) δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 17χρονος στη συμβολή της εθνικής οδού Χαλκίδας - Αιδηψού με την Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Αρτάκη, συγκρούστηκε με αγνώστων στοιχείων όχημα με αποτέλεσμα το σοβαρά τραυματισμό του νεαρού δικυκλιστή.

Ο 17χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται φέροντας σοβαρά τραύματα.

Το ΙΧΕ που φέρεται να «έκλεισε» το δρόμο στη μηχανή, εγκατέλειψε το σημείο.

Προανάκριση διενεργεί το ΤΤ Χαλκίδας.

Την ίδια μέρα το μεσημέρι, σε κοντινή απόσταση στα Δύο Βουνά, ΙΧΕ συγκρούστηκε μετωπικά με κινούμενα αντίθετα οχήματα και συγκεκριμένα ένα ΙΧΕ και μία μοτοσυκλέτα. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση οι τραυματισμοί όλων δεν ήταν σοβαροί και ουσιαστικά το ατύχημα περιορίστηκε σε υλικές ζημιές.

Τέλος την Κυριακή (30/7) νωρίς το πρωί πριν τις 6 στην 22η χ/θ της ε.ο. Χαλκίδας - Λεπούρων στην Ερέτρια, είχαμε εκτροπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας με οδηγό 62χρονο Έλληνα.

Η μηχανή μετά την εκτροπή συγκρούστηκε με δέντρο, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

Ο 62χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Ερέτριας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση