Δήμος Καμένων Βούρλων: Σε εξέλιξη το μεγάλο έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 12:02 Δήμος Καμένων Βούρλων: Σε εξέλιξη το μεγάλο έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας

Φωτογραφίες από παρεμβάσεις στη Δ.Ε. Μώλου…

«Τα οφέλη από το μεγάλο έργο της βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καμένων Βούρλων, χρηματοδότησης 2.800.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, απολαμβάνουν ήδη οι κάτοικοι του Μώλου και της ευρύτερης περιοχής», αναφέρει σε δελτίο τύπου ο Δήμος Καμένων Βούρλων, περιγράφοντας το έργο «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας», το οποίο υλοποιεί στο πλαίσιο της Δράσης 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο».

Η Πράξη αποτελείται από ένα κύριο υποέργο που αφορά σε δράσεις για τη βελτίωση στην ασφάλεια του οδικού δικτύου στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Οι φωτογραφίες είναι από παρεμβάσεις των προηγούμενων ημερών στον Μώλο.

odiki-asfaleia-molos-32

odiki-asfaleia-molos-31

odiki-asfaleia-molos-29

odiki-asfaleia-molos-25

odiki-asfaleia-molos-22

odiki-asfaleia-molos-21

odiki-asfaleia-molos-19

odiki-asfaleia-molos-17

odiki-asfaleia-molos-15

odiki-asfaleia-molos-13

odiki-asfaleia-molos-11

odiki-asfaleia-molos-09

odiki-asfaleia-molos-08

odiki-asfaleia-molos-07

odiki-asfaleia-molos-06

odiki-asfaleia-molos-05

odiki-asfaleia-molos-03

odiki-asfaleia-molos-01

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση