Έσπασε πλάτανος και παρέσυρε καλώδια στην ε.ο. Λαμίας - Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 08:48 Έσπασε πλάτανος και παρέσυρε καλώδια στην ε.ο. Λαμίας - Καρπενησίου (ΦΩΤΟ αρχείου)

Άμεση επέμβαση ΔΕΔΔΗΕ και Αστυνομίας…

Απρόβλεπτο ατύχημα που ευτυχώς δε δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα, πλην της διακοπής ρεύματος σε μια μεγάλη περιοχή του Δήμου Μακρακώμης, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/8).

Συγκεκριμένα στο Παλιούρι της Κοινότητας Καστρίου, πλάτανος πλησίον της όχθης του Σπερχειού, σκίστηκε στη μέση και πέφτοντας παρέσυρε καλώδια της ΔΕΗ, κομμάτι των οποίων προσγειώθηκε στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου στο ύψος του 21ου χλμ!

Η επέμβαση των αστυνομικών του ΑΤ Σπερχειάδας ήταν άμεση για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ που επίσης έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο απελευθέρωσε το οδόστρωμα και ξεκίνησε την επισκευή για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Από τύχη δεν κινδύνευσαν άνθρωποι και περιουσίες, ενώ μέχρι την αποκατάσταση της σύνδεσης, το χωριό και η ευρύτερη περιοχή με τα αρδευτικά έμειναν χωρίς ρεύμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση