Σοβαρό ατύχημα για γνωστό Λαμιώτη επαγγελματία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 09:17 Σοβαρό ατύχημα για γνωστό Λαμιώτη επαγγελματία

Μια κακιά στιγμή ήταν αρκετή για να τραυματιστεί πολύ σοβαρά μέσα στο μαγαζί του…

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη 1 Αυγούστου λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σε βουλκανιζατέρ στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport o 60χρονος ιδιοκτήτης φέρεται να καθοδηγούσε 48χρονο οδηγό ΔΧΦ να φέρει το όχημα του στον κατάλληλο χώρο. Η κακιά στιγμή δεν άργησε και ο 60χρονος βρέθηκε «στριμωγμένος» από το φορτηγό σε μια κολόνα και να τραυματίζεται σοβαρά στο θώρακα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και ο άτυχος επαγγελματίας, που έχει τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στη συγκεκριμένη δουλειά, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, κρίθηκε η μεταφορά του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Λαμίας, το οποίο προχώρησε στη σύλληψη του 48χρονου οδηγού και το σχηματισμό σχετικής δικογραφίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση