Φθιώτιδα: Πρόλαβαν δασική πυρκαγιά κοντά σε πρατήριο - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 07:50 Φθιώτιδα: Πρόλαβαν δασική πυρκαγιά κοντά σε πρατήριο - Δείτε εικόνες

Παραμένουν σε επιφυλακή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε όλη την περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας…

Μια επικίνδυνη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/8) γύρω στη 1:15’ έξωθεν του εξωκκλησιού του Προφήτη Ηλία πάνω από την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του πρατηρίου ΕΚΟ Καραδήμος στη ΔΕ Καμένων Βούρλων.

Ευτυχώς δύο οχήματα του ΠΚ Αγίου Κωνσταντίνου και ένα από τη Λαμία, έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και πρόλαβαν τις φλόγες πριν επεκταθούν στη δασική έκταση και απειλήσουν εκτός από το ξωκκλήσι και την  επιχείρηση υγρών καυσίμων.

Δείτε βίντεο:

Στο σημείο έφτασε πρώτος ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καραμανώλης.

«Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την πυροσβεστική υπηρεσία και τον επικεφαλής του ΠΚ Αγίου Κωνσταντίνου κ. Κοτρώνη για την άμεση επέμβαση που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να μην έχουμε άσχημες καταστάσεις. Επίσης το ΑΤ Καμένων Βούρλων που έσπευσε αμέσως να βοηθήσει, καθώς και τους ανθρώπους του Δήμου που μπορεί σε αυτή την περίπτωση να μη χρειάστηκαν, είναι όμως σε ετοιμότητα για άμεση επέμβαση με υδροφόροες και μηχανήματα», δήλωσε στο LamiaReport εμφανώς ανακουφισμένος ο κ. Καραμανώλης .

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση