Εύβοια: Νεκρός βρέθηκε ο μάγειρας φορτηγού πλοίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 18:00 Εύβοια: Νεκρός βρέθηκε ο μάγειρας φορτηγού πλοίου

Ένας ακόμη πνιγμός σε παραλία του νησιού…

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Κυριακής (6/8) η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για θάνατο 70χρονου αλλοδαπού ναυτικού, ειδικότητας μάγειρα, φορτηγού πλοίου σημαίας Παλάου, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στο νότιο λιμένα Χαλκίδας.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός της καμπίνας του, όπως διαπίστωσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής που μετέβησαν στο σημείο, και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δυστυχώς οι δυσάρεστες ειδήσεις συνεχίζονται από το νησί, καθώς το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία των Πολιτικών Ευβοίας, 74χρονος Έλληνας.

Ο άτυχος άνδρας απολάμβανε το μπάνιο του και άγνωστο πως κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση