Λάρισα: Εξιτήριο έλαβε χθες η 43χρονη που κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της – Νοσηλευόταν στο ΓΝΛ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 12:33 Λάρισα: Εξιτήριο έλαβε χθες η 43χρονη που κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της – Νοσηλευόταν στο ΓΝΛ

Εξιτήριο έλαβε χθες Πέμπτη από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η 43χρονη αστυνομικός που κακοποιήθηκε από τον 52χρονο σύζυγο της πριν από μια εβδομάδα.

Η γυναίκα χθες το πρωί υποβλήθηκε σε δεύτερη αξονική τομογραφία και αφού εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς, το απόγευμα της ίδιας μέρας έλαβε εξιτήριο.

Χθες επίσης, ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, ολοκλήρωσε την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, θώρακος και κοιλίας ενώ θα τεθεί και σε μακροχρόνιο πρόγραμμα οργανικής αποκατάστασης δεδομένο της κατάστασης της ως πολυτραυματίας.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το Larissanet.gr η γυναίκα και τα παιδιά της λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη από τις πρώτες μέρες του συμβάντος. Θυμίζουμε τέλος, ότι ο 52χρονος δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόσφατα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση