«Καλό ταξίδι δάσκαλε»: Πένθος στο Δομοκό για το θάνατο του Γ. Σιάππα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 16:04 «Καλό ταξίδι δάσκαλε»: Πένθος στο Δομοκό για το θάνατο του Γ. Σιάππα

Ευρεσιτεχνίες του εκτίθενται στο Μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουζιωτών…

Το συγχωριανό τους εκπαιδευτικό Γεώργιο Αθ. Σιάππα, που έφυγε στα 84 του χρόνια για το μεγάλο ταξίδι, αποχαιρετούν οι κάτοικοι του Βουζίου Δομοκού.

Ο «δάσκαλος»  αν και δεν έμενε στο χωριό, το υπεραγαπούσε και δώρισε στο Μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουζιωτών, το πολύτιμο αρχείο του από ευρεσιτεχνίες που εκτίθενται σε αυτό, αλλά και βιβλία για τη Βιβλιοθήκη του χωριού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος τον αποχαιρετά δημοσιεύοντας και τις φωτογραφίες από την ημέρα που έκανε τη δωρεά των αντικειμένων του στο Μουσείο:

«Καλό σου ταξίδι δάσκαλε........  αγαπούσες το χωριό σου και ήσουν δωρητής στον Σύλλογο του χωριού μας  προσφέροντας το αρχείο σου, και μέρος των βιβλίων σου στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας !!!

Καλό παράδεισο  !!!!»

Η κηδεία του έγινε το πρωί του Σαββάτου (12/8) στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Κοιμητήριο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση