Κόλλησε ιστιοφόρο στο Στενό Μπουρτζίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 11:38 Κόλλησε ιστιοφόρο στο Στενό Μπουρτζίου (φωτογραφία αρχείου)

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση…

Πρωινές ώρες της Πέμπτης (17/8), ιστιοφόρο σημαίας Αυστραλίας, με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, εξέπεμψε σήμα κινδύνου, όταν «κόλλησε» σε αβαθή στο φάρο Αυλίδας στο Στενό Μπουρτζίου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Χαλκίδας και ένα ακόμη αλιευτικό σκάφος, όπου εντόπισαν το ιστιοφόρο, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το Α/Κ σκάφος και κατέπλευσε στον λιμένα Χαλκίδας, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ι/Φ σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση