Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου ΓΕΛ Λαμίας: Απαραίτητη η φύλαξη του σχολείου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 14:48 Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου ΓΕΛ Λαμίας: Απαραίτητη η φύλαξη του σχολείου

«Δεν πάει άλλο με τους βανδαλισμούς…»

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Λαμίας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Ζούνη, αναφέρονται στο νέο περιστατικό βανδαλισμού στο σχολείο τους.

«Ο Σύλλογος μας καταδικάζει με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τα πρόσφατα γεγονότα βανδαλισμού που έλαβαν χώρα στο 5ο ΓΕΛ Λαμίας.

Δυστυχώς το σχολείο μας έχει μπει στο στόχαστρο εισβολέων καθώς παρόμοια φαινόμενα βανδαλισμού έχουν συμβεί και στο παρελθόν.

Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την παιδεία, τον πολιτισμό και τις αξίες της εκπαιδευτικής κοινότητας ούτε αποτυπώνουν την ποιότητα του Δημόσιου σχολείου.

Ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έχουμε αιτηθεί και στο παρελθόν στους αρμόδιους φορείς την λήψη μέτρων για την φύλαξη του σχολείου.

Το 5ο Λύκειο είναι ένα σχολείο με μεγάλη δυναμική που φιλοξενεί περισσότερους από 300 μαθητές της Νότιας Λαμίας ενώ πρόκειται για ένα σχετικά νέο κτίσμα.

Καθώς η έκταση των υλικών ζημιών αυτή τη φορά είναι μεγαλύτερη θεωρούμε ότι η φύλαξη του σχολικού κτιρίου κρίνεται πλέον απαραίτητη τόσο για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών όσο και για την διαφύλαξη της Δημόσιας περιουσίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση