Ολοκληρώνεται η διαδικασία για τη θέση του Διευθυντή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 18:34 Ολοκληρώνεται η διαδικασία για τη θέση του Διευθυντή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Λαμία

Τα ονόματα όσων η αίτηση έγινε δεκτή…

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ανακοινώθηκε ο πίνακας Δεκτών υποψηφίων για τη θέση του/της Διευθυντή/τριας του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Λαμίας.

Τα ονόματα:

ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗ

ΣΟΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΣΟΚΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ25 - ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά του πίνακα μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες ήτοι από Τρίτη 29-08-2023 έως και Πέμπτη 31-08-2023. Οι ενστάσεις κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους είτε ιδιοχείρως στo τμήμα Γ΄ Προσωπικού της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση