Διακοπές ρεύματος στους Δήμους Καμένων Βούρλων και Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 08:53 Διακοπές ρεύματος στους Δήμους Καμένων Βούρλων και Λαμιέων

Πέμπτη και Παρασκευή…

Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, το Πρακτορείο Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε νέες διακοπές ρεύματος στην περιοχή τοΥ Δήμου Καμένων Βούρλων την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.

Έτσι, εκτός από τους οικισμούς Ανάβρα, Μενδενίτσα, Καραβίδια και σήραγγες Καλλίδρομου από 08:00πμ έως 11:00πμ., ενημέρωσε και για διακοπές στον Μώλο, από το φαρμακείο Πισλή, όλο το δρόμο της λαϊκής πίσω από την εκκλησία, καθώς και αριστερά και δεξιά του δρόμου της λαϊκής. Επίσης μένει εκτός ο δρόμος που βγάζει στην Σκάρφεια από τις 11:00πμ έως 13:00μμ.

Επίσης από την περιοχή Λαμίας της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ, ανακοινώθηκε διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, από ώρα 08:00 έως 11:00 στα Αρδευτικά Καλυβίων και από ώρα 11:00 έως 15:00 στα αρδευτικά μεταξύ του αεροδρομίου Λαμίας έως την διασταύρωση για Κόμμα.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση