Λαμία: Πέθανε μόνη της στο σπίτι και τη βρήκαν μετά από μέρες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 08:07 Λαμία: Πέθανε μόνη της στο σπίτι και τη βρήκαν μετά από μέρες

Η άσχημη μυρωδιά αποκάλυψε την τραγική είδηση…

Μια γυναίκα 92 ετών, βρέθηκε νεκρή σε κατάσταση αποσύνθεσης μέσα στο σπίτι που έμενε στο κέντρο της Λαμίας κοντά στο Ταχυδρομείο, νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (2/9).

Η άτυχη γυναίκα είχε πολλές μέρες να δώσει σημεία ζωής, η μυρωδιά ωστόσο που αναδυόταν από το σπίτι της θορύβησε τους περίοικους που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Πράγματι η κατάσταση που βρέθηκε το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης πρόδιδε ότι το μοιραίο είχε συμβεί πολλές ημέρες πριν, ενώ κανείς δεν είχε μιλήσει μαζί της για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τέλεσης εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση