Αγνοείται ζευγάρι Αυστριακών στην Ξινόβρυση Μαγνησίας - Τρεις οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία «Daniel»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 22:28 Αγνοείται ζευγάρι Αυστριακών στην Ξινόβρυση Μαγνησίας - Τρεις οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία «Daniel»

Πόρτα - πόρτα επιχειρούν 77 συνεργεία της Πυροσβεστικής κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την παροχή βοήθειας σε εγκλωβισμένους

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για την παροχή βοήθειας σε εγκλωβισμένους στην περιοχή της Μαγνησίας που πλήττεται με ιδιαίτερη σφοδρότητα από την κακοκαιρία Daniel.

Αργά το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό ότι αγνοείται ένα ζευγάρι Αυστριακών στην Ξινόβρυση Μαγνησίας ανεβάζοντας στους τρεις τους αγνούμενους από την κακοκαιρία. 

Όπως είναι γνωστό, το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός Βολιώτης, στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις τους, έπειτα από καταπλάκωσή του από τοιχίο.

Από τις πρωινές ώρες αγνοείται στον Βόλο ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος φέρεται να παρασύρθηκε από ρέμα στην ίδια περιοχή. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ σημείωσε ότι συνομικά 77 συνεργεία της Πυροσβεστικής επιχειρούν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και κάνουν ενδελεχείς έρευνες στις πληγείσες περιοχές.

Πηγές  από την Πυροσβεστική Υπηρεσία διευκρίνιζαν μιλώντας στο protothema.gr, ότι οι επόμενες ώρες είναι ιδαίτερα κρίσμες καθώς το φαινόμενο αναμένεται να ισχυροποιηθεί και πάλι. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αφορά τους υδάτινους όγκους και τα φερτά υλικά που θα μετακινηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας από τις ορεινές περιοχές.  

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής επανέλαβε ότι η κακοκαιρία είναι σε πλήρη εξέλιξη, το φαινόμενο είναι πολύ δυναμικό και έκανε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Τέλος ο κ. Αρτοποιός ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η εκκένωση του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής ενώ σε εξέλιξη είναι η μεταφορά 94 ατόμων από πτέρυγα του γηροκομείου στην Αγία Παρασκευή Βόλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση