Hellenic Train: Ούτε με λεωφορεία η σύνδεση των ταξιδιωτών από Λειανοκλάδι σε Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 15:05 Hellenic Train: Ούτε με λεωφορεία η σύνδεση των ταξιδιωτών από Λειανοκλάδι σε Λάρισα

Αλλαγές σε δρομολόγια λόγω τις κακοκαιρίας που έχει πλήξει τη χώρα τα τελευταία 24ωρα, ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Λόγω των προβλέψεων για επιμονή και επιδείνωση των ισχυρών καιρικών φαινομένων, της διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λειανοκλαδίου – Λάρισας και των περιορισμών στις μετακινήσεις στην Εθνική Οδό (διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος της Λάρισας), οι αμαξοστοιχίες Intercity από τις 15:00 σήμερα και μέχρι νεωτέρας, θα κυκλοφορήσουν ως εξής:

Οι αμαξοστοιχίες από την Αθήνα (54 & 56) θα έχουν τελικό προορισμό το Λειανοκλάδι και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Αντίστοιχα, οι αμαξοστοιχίες από τη Θεσσαλονίκη (55, 57) θα έχουν τελικό προορισμό τη Λάρισα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Το τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι δεν θα εξυπηρετηθεί με λεωφορεία.

 

 

«Παρακολουθούμε το φαινόμενο και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο, όπως ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές, και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό για την κατανόηση. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση