Λαμία: Την Παρασκευή η 2η βραδιά αυτοκινήτου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 16:11 Λαμία: Την Παρασκευή η 2η βραδιά αυτοκινήτου

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας.

Με οδηγό την περσινή επιτυχημένη εκδήλωση, ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνει την  Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου τη 2η Βραδιά Αυτοκινήτου, με τη συμμετοχή των τοπικών αντιπροσωπειών εμπορίας αυτοκινήτων και του Ι. KTEO AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ ως μέγα χορηγού της εκδήλωσης.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής τα νέα μοντέλα των εταιρειών θα σε περιμένουν στις πλατείες και τα στενά της πόλης.

Δες τα από κοντά και κάποια από αυτά θα τα απολαύσεις και στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές το Σαββατοκύριακο.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά  ανοικτά έως τις 22:30, συμμετέχοντας στην εκδήλωση με προσφορές και πληθώρα προϊόντων!

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, επιλέγουμε τα τοπικά καταστήματα!

Η βραδιά θα κλείσει με μία μεγαλειώδη συναυλία, όπως και πέρυσι, όπου η πρόσφατα ανακαινισμένη πλατεία Πάρκου κατακλείστηκε από κόσμο απολαμβάνοντας τον αγαπημένο μας Τριαντάφυλλο, δημιουργώντας  έτσι ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για την συγκεκριμένη πλατεία!

Για την φετινή διοργάνωση με τη βοήθεια των χορηγών μας, μελών και μη του συλλόγου, αλλά και με την αρωγή της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων, διασκεδάζουμε δωρεάν με τις δημοφιλείς και αγαπημένες ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και ΑΣΠΑ!

Αναμένοντας μία ακόμα αξέχαστη βραδιά αυτοκινήτου, που θα μνημονευτεί όπως και η προηγούμενη στο πανελλήνιο, συμμετέχουμε από νωρίς το απόγευμα, στηρίζουμε και ψωνίζουμε στα τοπικά μας καταστήματα, εμπορικά και εστίασης και όλοι μαζί ξεφαντώνουμε και καταρρίπτουμε το περσινό ρεκόρ προσέλευσης της  Πλ. Πάρκου!

Την Παρασκευή η Λαμία μας δείχνει την εικόνα που όλοι θα θέλαμε να έχει ! Μη λείψει κανείς !

Σας περιμένουμε!
Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση