Τέλος στην ολοήμερη ταλαιπωρία των επιβατών του Super Star (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 16:13 Τέλος στην ολοήμερη ταλαιπωρία των επιβατών του Super Star (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αφού έμειναν όλο το βράδυ στο καράβι έχοντας προορισμό το Βόλο, αποβιβάστηκαν στον Άγιο Κωνσταντίνο…

Προσωρινή διακοπή στην ομηρία και την ολοήμερη σχεδόν ταλαιπωρία τους, για τους 384 επιβάτες του Super Star που ξεκίνησε την Τρίτη από Σκόπελο, Σκιάθο για Βόλο και έμεινε χωρίς λιμάνι για 12 και πλέον ώρες!

Τελικά με δεδομένο το απαγορευτικό κυκλοφορίας στην πόλη του Βόλου, δόθηκε πράσινο φως να κινηθεί προς Άγιο Κωνσταντίνο, όπου αποβιβάστηκαν υπό το συντονισμό του Λιμεναρχείου Στυλίδας από στελέχη του Β’ Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου οι επιβάτες και συνολικά 104 οχήματα.

Η αποβίβαση έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, παρά το γεγονός ότι κανείς από τους ταξιδιώτες δεν ευθυνόταν για την πολύωρη (σχεδόν ολοήμερη) ταλαιπωρία επάνω στο καράβι δεν τους χορηγήθηκε δωρεάν ούτε νερό!

Το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τον απόπλου του από το λιμάνι της Σκιάθου και έπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι του Βόλου, εξαιτίας προβλήματος στον μηχανισμό της άγκυρας και ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, έντασης έως 7 μποφόρ.

Έφτασε τελικά στις 11 το βράδυ στο λιμάνι της ΑΓΕΤ, για να αποφασιστεί σήμερα ότι θα αποβιβάσει τους επιβάτες στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Μετά την ταλαιπωρία στη θάλασσα πάντως, όσοι επιβάτες θέλουν να ταξιδέψουν προς βόρεια Ελλάδα θα έχουν και νέα ταλαιπωρία εξαιτίας των κλειστών δρόμων.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση