Λαμία: Πλημμύρισε ο δρόμος για το Νοσοκομείο - Κόλλησαν αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 17:15 Λαμία: Πλημμύρισε ο δρόμος για το Νοσοκομείο - Κόλλησαν αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και μέσα στην πόλη. Έκκληση του Δημάρχου για αποφυγή μετακινήσεων…

Εικόνες που είχαμε να δούμε από τον Ιανό, επαναλήφθηκαν στο δρόμο προς το Νοσοκομείο Λαμίας νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (6/9), όπου εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης νερών, «κόλλησαν» δύο αυτοκίνητα!

«Το νερό έχει φτάσει μέχρι το γόνατο» , λέει στο LamiaReport αυτόπτης μάρτυρας όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Δείτε βίντεο:

Όλη η βόρεια πλευρά της πόλης αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, υπάρχουν εγκλωβισμένα αυτοκίνητα και στο δρόμο προς συνοικισμό Ευρυτάνων και προς Λυγαριά εξαιτίας της υπεχείλισης πολλών χειμάρρων.

Προσοχή χρειάζεται όμως και μέσα στην πόλη όπου έχουν πλημμυρίσει φρεάτια και πεζοδρόμια.

Δείτε βίντεο:

Ο Δήμαρχος Λαμιέων με τις υπηρεσίες του τρέχουν παντού, ζητεί όμως από τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση