Ηλικιωμένος τυροκόμος στη Λάρισα έβαλε τα κλάματα μόλις είδε την κατεστραμμένη περιουσία του: «Δεν έχει μείνει ούτε καλούπι μέσα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 12:38 Ηλικιωμένος τυροκόμος στη Λάρισα έβαλε τα κλάματα μόλις είδε την κατεστραμμένη περιουσία του: «Δεν έχει μείνει ούτε καλούπι μέσα»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν την περιουσία τους από την κακοκαιρία Daniel και ο ιδιοκτήτης της γνωστής τυροκομικής μονάδας, «Βασιλίτσα», Απόστολος Νούσιας ο οποίος με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την επιχείρηση του που καταστράφηκε.

Μια επιχείρηση που ξεκίνησε πριν από 74 χρόνια και χτίστηκε κομμάτι κομμάτι, προκειμένου να μην χρεωθούν στις τράπεζες με δάνεια.

Η ζημιά που υπέστη είναι περίπου 12 εκατ. ευρώ, όπως ο ίδιος είπε.

«12 εκατομμύρια είναι η ζημιά. Τι να σας πω; Κάναμε τη μονάδα κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνειο. Περιμένω 700.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ μετά από επένδυση 2 εκατ. και δεν μας έχουν έρθει τα λεφτά. Τεράστια είναι η ζημιά. Να δω τι θα κάνω», είπε αρχικά ο Απόστολος Νούσιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Μου είπαν τα παιδιά να μην μπω μέσα για να μην πάθω έμφραγμα. Δεν έχει μείνει ούτε καλούπι μέσα. Να βγάλουμε τουλάχιστον 80.000 δοχεία. Όλα είναι μέσα στο νερό. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Κρίμα. Το φτιάξαμε κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνεια. Ήμουν 6 ετών όταν το φτιάξαμε και τώρα είμαι 80 ετών. Δεν έχει έρθει κανείς να δει πώς είμαστε. Να βγάλω το εμπόρευμα, ό,τι μπορώ να σώσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση