Βίντεο ντοκουμέντο από διάσωση κατοίκου από τη στέγη με super puma στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 15:26 Βίντεο ντοκουμέντο από διάσωση κατοίκου από τη στέγη με super puma στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας

Η περιοχή έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη με τα χωριά του Δήμου Παλαμά να έχουν θαφτεί κάτω από το νερό και τις λάσπες.

Ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι επιχειρήσεις διάσωσης από αέρος εγκλωβισμένων στις περιοχές που χτυπήθηκαν από τη φονική κακοκαιρία Daniel.

Οι πρώτες επιχειρήσεις πραγματοποιούνται στο χωριό Αγία Τριάδα, στον κάμπο της Καρδίτσας. Η ευρύτερη περιοχή έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη, με τα χωριά του Δήμου Παλαμά να έχουν θαφτεί κάτω από το νερό και τις λάσπες.

Το ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής διάσωσε έναν άδρα που βρισκόταν στη στέγη του σπιτιού του. Ο διασώστης κατέβηκε με ειδικό σχοινί από το ελικόπτερο, τον έδεσε και τον ανέβασε στο ελικόπτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση