Στον αγιασμό του σχολείου του γιου του ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 14:46 Στον αγιασμό του σχολείου του γιου του ο Γιάννης Οικονόμου

Το μήνυμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη…

Στον αγιασμό και το 1ο κουδούνι του σχολείου του γιου του που ξεκινά στην Α’ Δημοτικού παραβρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου.

Αυτή την όμορφη στιγμή μοιράστηκε με τους φίλους του στο διαδίκτυο εκφράζοντας συγχρόνως την συμπαράστασή του στα παιδιά  που μαζί με τις οικογένειές τους δοκιμάστηκαν στην πρόσφατη κακοκαιρία, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Πολιτεία θα φροντίσει για ότι χρειαστεί.

«Πρώτη Δημοτικού! Το συναρπαστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο της μόρφωσης, των γνώσεων και των δυνατών φιλικών σχέσεων ξεκινά.

Καλή σχολική χρόνια σ´ όλα τα παιδιά. Σήμερα, ομως, η σκέψη μας είναι και στα παιδιά για τα οποία η σχολική χρονιά ξεκινά μέσα σε πολύ επιβαρυμένο περιβάλλον, από κάθε πλευρά. Τόσο στα παιδιά ορισμένων περιοχών της Φθιώτιδας, όσο κυρίως στα παιδιά της Θεσσαλίας για τα οποία η σχολική χρονιά ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Η Πολιτεία θα φροντίσει ιδιαίτερα τα παιδιά αυτά και τις οικογένειες τους, τη φετινή σχολική χρονιά και όσο χρειαστεί

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση