Λαμία: Ποινή φυλάκισης με αναστολή στο νεαρό Ρομά που επιτέθηκε σε αστυνομικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 08:50 Λαμία: Ποινή φυλάκισης με αναστολή στο νεαρό Ρομά που επιτέθηκε σε αστυνομικό

Ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του και αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση έφεσης…

16 μήνες ποινή φυλάκισης κατά συγχώνευση, με αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας στον 24χρονο Ρομά που το μεσημέρι της Τρίτης (13/9/23) μετά από καυγά με άλλα άτομα, κατηγορούνταν ότι επιτέθηκε και σε αστυνομικό της ΔΙΑΣ με σκοπό να τον χτυπήσει.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 24χρονου υπήρχαν οι κατηγορίες, της βίας κατά υπαλλήλου, της εξύβρισης, της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης.

Το Δικαστήριο έδωσε στην έφεσή του ανασταλτική δύναμη, υπό τον όρο να εμφανίζεται στο ΑΤ του τόπου κατοικίας του το πρώτο πενθήμερο του μήνα. Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

«Ο νεαρός, εξέφρασε ενώπιον του Δικαστηρίου, την ειλικρινή του μεταμέλεια και ζήτησε συγνώμη για την εν γένει συμπεριφορά του», δήλωσε στο LamiaReport ο δικηγόρος Δημήτριος Κρούπης που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση