Δήμος Λαμιέων: Δύο συνεδριάσεις αυτή την εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 12:46 Δήμος Λαμιέων: Δύο συνεδριάσεις αυτή την εβδομάδα

Κατεπείγουσα η μία…

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 διά περιφοράς με την μορφή του κατεπείγοντος, το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων.

Η 16η συνεδρίαση ξεκινά στις 13:00’ και έχει μοναδικό θέμα:

«Έγκριση ή μη γνωμοδότησης επιτροπής παρακολούθησης & παραλαβής προμηθειών για την τροποποίηση της αρ. πρωτ. 37915/23-09-2022 σύμβασης προμηθείας: «Προμήθεια ετοίμου φαγητού Μουσικού Σχολείου Λαμίας»

Εισηγητής είναι ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος.

Επίσης την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 13:00’ θα πραγματοποιηθεί η 17η ειδική συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη.

Μοναδικό της θέμα η διάθεση χώρων για τους υποψήφιους συνδυασμούς:

Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για την διάθεση Δημοτικών χώρων και χρήση αυτών για την προεκλογική προβολή των συνδυασμών που μετέχουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και τυχόν επαναληπτικές.

Εισηγητής είναι ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Λαμιέων στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση